Wat is het lang stil geweest… Nou ja stil….

Hoi allemaal,

Met ons allemaal gaat het goed hoor. Alles is enigszins veranderd bij ons in huis. De honden hebben er een klein baasje bij gekregen. Hij heet Ferrin. Ferrin is op 5 juni geboren en alles erop en eraan werkt prima. We zijn enorm blij dat hij er is. In de tussentijd hebben we natuurlijk niet stil gezeten. We hadden het druk met de voorbereidingen op de komst van Ferrin, hierdoor is het trainen met de Lex en Mace op een laag pitje komen te staan. We kunnen niet wachten om weer te beginnen. Marianne is in de tussentijd verkozen als bestuurslid binnen de Epagneul Vereniging Nederland en hiervoor maken wij o.a. de nieuwsbrieven. Kortom er is genoeg gebeurd alleen het heeft even geduurd voordat we weer even de website konden bijwerken. De foto’s kan je hier vinden.

Tot de volgende keer!

Niels, Marianne, Ferrin, Lex en Mace.

  

About maceparkervandetweehooibergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield