In de Auvergne…

Hoi allemaal,

In september hebben wij met zijn allen lekker genoten van een vakantie in Frankrijk. Waren we allemaal hard aan toe zeg! We hebben een kleine 900 km gereden en toen waren we aangekomen bij Les Cerisiers, onze vakantiebestemming in de Auvergne. We zijn hier al eens eerder geweest en dat is toen goed bevallen dus we dachten dat doen we nogmaals. Onze honden kunnen lekker los binnen de omheining en verder is er genoeg te wandelen in de omgeving. Laten we het luieren en genieten ook niet vergeten. Ellen en Steven dank dat we weer te gast mochten zijn, we hebben weer genoeg kunnen lachen samen!

 

 Een kleine foto impressie is hier te vinden.

Groetjes,

Niels, Marianne, Lex en Mace.

About maceparkervandetweehooibergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield