Mace & friends

Hoi allemaal,

Deze keer zaten we in een open veld, waar ook nog een brug en water te vinden was. Best spannend zo’n brug voor sommigen. De training werd afgesloten met een waterapport voor degenen die natte poten wilde halen 🙂 De meeste apporten kwamen moeizaam binnen deze keer. De één vond het veld meer interessant dan de dummy. De volgende ging een blokje om. Weer een ander showde de dummy nog even bij de collega’s.

De lange lijn moest even gehanteerd worden voor wie het nodig had. Gelukkig had Mace nergens last van en bracht alles netjes bij Marianne. Uiteindelijk sloten we de training allemaal goed af en dat is ook belangrijk…..succes! De foto’s staan hier.

Groetjes en tot de volgende keer,

Niels, Marianne, Lex en Mace.

About maceparkervandetweehooibergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield