Trainen met Mace


Hoi allemaal,

Van de week lekker getraind met Mace en zijn “vriendjes van de jacht”. Lekker dichtbij deze keer in het “Park van Luna”  🙂 Het was even zoeken naar een geschikte plek voor training want er was afleiding voldoende voor de honden. Mountainbikers die langs vlogen op de fiets en een hond op het perceel ernaast die al blaffend om aandacht vroeg. Sommige honden waren wat afgeleid hierdoor maar Mace gelukkig niet. Prima alles opgehaald en luisterde goed naar Marianne. Als verkoeling geen waterijsje maar een paar water-apportjes als afsluiting van de training. Dankbaar in ontvangst genomen door de honden 😀 De foto’s van de training staan hier.

Groetjes van Niels, Marianne, Lex en Mace.

 

 

About maceparkervandetweehooibergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield