Terugkomdag nest Mace


Hallo allemaal,

Afgelopen weekend hadden wij de terugkomdag van het nest van onze Mace. Bijna alle hondjes waren er en het was leuk om de broertjes en het zusje van Mace te zien. Zoek de verschillen zullen we maar zeggen. Het was een gezellige dag en het weer werkte ook goed mee, met een enkele regendruppel mochten we niet klagen. Ook de vader van Mace was aanwezig. Wim Mein gaf samen met Rob nog een workshop veldwerk en Mace had een prachtig arr├¬t op de kwartel. Stokstijf, heel mooi om te zien! Later volgde de wandeling langs de beek waarbij de honden nog even fijn konden rennen. De dag werd gezellig afgesloten met een hapje en een drankje. Bedankt voor de gastvrijheid Frits en Yvonne en natuurlijk Wim en Rob voor de workshop! We hebben nog wat foto’s kunnen maken ook al was het niet heel veel want onze Lex mocht ook mee dus het was wel een handenbindertje ­čÖé De foto’s staan hier.

Groetjes van Niels, Marianne, Lex en Mace

About maceparkervandetweehooibergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield