Jachttraining van Lex en Mace

Hallo allemaal,

De fotograaf had tijd gevonden om weer eens mee te gaan en een paar mooie plaatjes te schieten. Zowel van de training van Lex als de training van Mace kon ik mee. Eindelijk! Lex traint onderhand op een B/A niveau en dat gaat goed. Wat kan onze Drent toch lekker werken, zelfstandig is af en toe wat lastig want ook op de baas mag gelet worden. Lex laat zich steeds makkelijker dirigeren door de voorjager. Doordat Lex wat ouder aan het worden is, luistert hij ook beter en het ” eigenwijze” raakt er wat vanaf.

Mace is nog lang niet zo ver en dat is begrijpelijk. Mace is nu ruim 11 maanden oud en ” pubert” zoals dat zo mooi heet. Fantastische neus maar de rest van de wereld is soms interessanter dan de dummy. Het apporteren van een dummy is natuurlijk ook een stuk minder leuk dan een mooi stukje wild komen brengen. Vaste prik is dat het konijnenbontje mee gaat, dit vind hij wel heel erg interessant.

De foto’s van beide trainingen staan hier.

Groetjes,

Niels, Marianne, Lex en Mace

 

About maceparkervandetweehooibergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield