Mace is bij ons komen wonen

dsc06661_resultaatHallo allemaal,

Het is een feit. Vanaf vandaag is ons gezin uitgebreid met Mace Parker van de twee Hooibergen. Mace hebben wij vandaag opgehaald en de terugreis verliep redelijk ontspannen. In eerste instantie toch wel wat leven gemaakt maar na het ontdekken van het raam in de auto was de buitenwereld toch zeer interessant. De begroeting met Lex, onze Drentsche Patrijshond, ging ook best soepel. Lex weet nog niet precies wat hij met Mace aan moet maar dat komt vast wel goed :). Er zijn nog wat mooie foto’s gemaakt en die staan hier.

Groetjes en een high-five van Lex en Mace!

About maceparkervandetweehooibergen

One thought on “Mace is bij ons komen wonen

  1. We waren al benieuwd wanneer mace bij jullie zou komen, vandaag dus!
    Wat een mooie hondje en hopelijk verloopt het wennen goed. Groetjes freek en kathelijne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam Blokkade door WP-SpamShield